Oznamujeme dostupnost RAD Studia 11.3 Alexandria

Společnost Embarcadero s potěšením oznamuje vydání RAD Studia 11 Alexandria Release 3, známého také jako RAD Studio 11.3, spolu s Delphi 11.3 a C++Builderem 11.3

. Tato verze je zaměřena na kvalitu a vylepšení a navazuje na skvělé nové funkce v předchozích třech verzích RAD Studia 11 Alexandria.

RAD Studio 11.3 obsahuje podporu novějších verzí několika operačních systémů, přidává do prostředí RAD Studio IDE nové rozhraní ToolsAPI pro přizpůsobení způsobu vykreslování zdrojového kódu v editoru kódu, zavádí novou komponentu Biometric Authentication pro mobilní platformy a několik dalších funkcí a vylepšení.

I v tomto vydání byl kladen hlavní důraz na kvalitu, pokud jde o použitelnost, výkon a stabilitu, jak bylo požadováno našimi zákazníky. Vylepšení kvality zahrnuje všechny oblasti produktu, se zvláštním zaměřením na Delphi Code Insight využívající Delphi LSP, IDE s vysokým DPI představené ve verzi 11.0 a styly VCL. Významná vylepšení se týkají překladačů a řetězců nástrojů, Delphi a C++ RTL, VCL, FireMonkey, FireDAC a dalších databázových knihoven, přístupu k Internetu a službám, jak v Delphi, tak v C++Builderu.

Za zmínku také stojí, že RAD Studio se nyní dodává s čerstvě vydanou edicí InterBase 2020 Update 4 Developer a edicí IBLite/ToGo.

S vydáním nové verze můžete do 31.3.2023 využít akční nabídky a získat k novým licencím 36 měsíců předplatného namísto běžných 12. Více o aktuálních akcích naleznete zde.

Leave a Comment