RAD STUDIO & TMS SOFTWARE V MĚSTSKÉ KNIHOVNĚ V PRAZE

Dovolujeme si Vás srdečně pozvat na živou prezetaci k RAD Studio & TMS Software, která se bude konat v kinosále Městské knihovny v Praze. Své přednášky si pro Vás připravili Stephen Ball, Antonio Zapater (oba Embarcadero) a Bruno Fierens (TMS Software). Naším cílem je podělit se s Vámi o novinky a náměty, jak si usnadnit a urychlit každodenní práci a s čím vším Vám mohou pomoci komponenty od společnosti TMS Software.

Vstup zdarma, nutná předchozí online registrace zde.

Termín: 20.4.2023 od 9:00 (zahájení prezentace přítomných od 8:30)

Místo: kinosál Městské knihovny v Praze, Mariánské náměstí 1/98, Praha 1

Program:

8:3025 min.Registrace
8:55 5 min.Zahájení – úvodní slovo
9:001 hod. 20 min.Bruno Fierens – TMS Software
10:2015 min.Přestávka na kávu
10:351 hod. 20 min.Stephen Ball – Embarcadero
11:5530 min.Přestávka s občerstvením
12:251 hod. 20 min.Antonio Zapater – Embarcadero
13:4515 min.Závěr

Stephen Ball – Presales Director společnosti Embarcadero a certifikovaný IT profesionál, který za více než 20 let vedl řadu vývojových týmů v Evropě i mimo ni a spolupracoval s řadou špičkových společností včetně Hilton, American Express, Fitness First a řadou dalších. Stephen je autorem mnoha technických publikací a také oblíbeným přednášejícím na vývojářských konferencích.

Antonio Zapater – Presales Consultant společnosti Embarcadero a certifikovaný vývojář Delphi, který více než 15 let spoluvlastnil společnost, která vyvíjí ERP řešení pro maloobchodní sektor. Má rozsáhlé zkušenosti s modelováním databází, migrací staršího kódu Delphi, kompletním vývojem webu, kontejnerizací a také vývojem linuxových služeb pomocí Delphi.

Bruno Fierens – vývojář, který s vývojovými nástroji společnosti Embarcadero pracuje již od verze Turbo Pascal 3.0. V roce 1996 založil společnost TMS Software, která vyvíjí rozšiřující komponenty pro RAD Studio, .NET a Web. Od roku 2012 je certifikovaným Embarcadero MVP. Specializuje se na návrh uživatelských rozhraní, UX, RAD, ale také hardware a elektroniku obecně.

5 thoughts on “RAD STUDIO & TMS SOFTWARE V MĚSTSKÉ KNIHOVNĚ V PRAZE”
    1. Dobrý den, bohužel tato akce bude bez kamerového záznamu pro pozdější zhlédnutí.

Leave a Comment