Záznam prezentací ze semináře “RAD Studio & TMS Software v Městské knihovně v Praze”

Přinášíme vám záznamy prezentací ze semináře Code Secure s.r.o. konaného 20.4.2023 v Městské knihovně v Praze.

Prezentace 1: Bruno Fierens – TMS FNC: use one code base everywhere

Bruno Fierens – vývojář, který s vývojovými nástroji společnosti Embarcadero pracuje již od verze Turbo Pascal 3.0. V roce 1996 založil společnost TMS Software, která vyvíjí rozšiřující komponenty pro RAD Studio, .NET a Web. Od roku 2012 je certifikovaným Embarcadero MVP. Specializuje se na návrh uživatelských rozhraní, UX, RAD, ale také hardware a elektroniku obecně.

Prezentace 2: Stephen Ball – RAD Server – Delivering Enterprise data via REST in minutes

Stephen Ball – Presales Director společnosti Embarcadero a certifikovaný IT profesionál, který za více než 20 let vedl řadu vývojových týmů v Evropě i mimo ni a spolupracoval s řadou špičkových společností včetně Hilton, American Express, Fitness First a řadou dalších. Stephen je autorem mnoha technických publikací a také oblíbeným přednášejícím na vývojářských konferencích.

Prezentace 3: Antonio Zapater – Adding Mobile Support to existing RAD Studio Applications

Antonio Zapater – Presales Consultant společnosti Embarcadero a certifikovaný vývojář Delphi, který více než 15 let spoluvlastnil společnost tvořící ERP řešení pro maloobchodní sektor. Má rozsáhlé zkušenosti s modelováním databází, migrací staršího kódu Delphi, kompletním vývojem webu, kontejnerizací a také vývojem linuxových služeb pomocí Delphi.

Leave a Comment